SWEDEN GRAND PRIX – MIN BIKINI Health DEBUTOj vilken helt underbar dag det var, även om jag inte blev placerad så var det super magnificent att få stå på scen med massor andra grymma tjejer! Tyvärr blev det inget bra avslut på vloggen adult males jag hoppas ni gillade videon! Välkomnar även alla nya prenumeranter strike idag:)

För on the web coachning och kostschema : www.doitraw.se

Sociala Medier:

♡Instagram: @saynaz
♡Snapchat: sajnaz
♡Sponsring & Kontakt: saynazmokhtari@hotmail.com

Vanliga frågor:
♡Vilken kamera filmar du med? Canon EOS 700d med f1,4 50mm och 24-70L objektiv
♡Vad redigerar du dina videos med? Imovie
♡Hur gammal är du? 19 år (1996)
♡Ja, jag är utbildad personlig tränare och kostrådgivare

You may also like...

1 Response

  1. Tävlar du om den som har snyggat kropp eller jag fattar inte vad det går ut på❤️

Leave a Reply