Bikini Health and fitness Group SheWolves atleet Sophie Krielaart, van C- naar A-position in six weken!Bikini Health and fitness Group SheWolves atleet Sophie Krielaart, van C- naar A-position in six weken!

Sophie trainde nog maar een paar maanden toen ze zich eind vorig jaar aan sloot bij Group SheWolves. De Juliette Bergmann Cup op 13 maart werd het doel satisfied de stiekeme verwachting op een podiumplaats. Het werd een mooie 2e plaats waardoor de B-position was behaald en zich 2 weken later on immediate de volgende wedstrijd aandiende, namelijk de Open up Rotterdamse. Sophie was fysiek een stuk scherper en een goede plaatsing in de vorm van de derde plaats was een mooie beloning. Hierdoor was kwalificering voor het NK een feit en werd de voorbereiding toch nog maar ‘even’ four weekjes doorgetrokken om te knallen op de Nederlands Kampioenschappen. In de derde Bikini Health and fitness klasse van die dag werd helaas geen podiumplek behaald maar gezien de enorm sterke line up en de relatief korte trainingstijd van Sophie is er zeker niets om voor te schamen. Al satisfied al wordt een hele intensieve periode satisfied een goed gevoel afgesloten en zijn we als Group SheWolves klaar om samen satisfied Sophie nog veel leuke dingen te gaan zien!

Home

You may also like...

1 Response

  1. DianeZoet says:

    super knap! en inspirerend!

Leave a Reply