FULL DAY OF EATING | CLEAN BIKINI FITNESS PREP #10WOEindelijk de veelgevraagde full day of eating in mijn bikini prep! Ik ben 10 weeks out tot mijn wedstrijd en mag gelukkig nog best wat eten. Met dit schema heb ik in principe geen honger en zo wel kan ik gewoon meer groentes toevoegen. Onthoud dat dit een dieet is dat speciaal voor mij is gemaakt met oog op de bodybuilding wedstrijd. Het is dus niet iets om zomaar over te nemen als je een beetje wilt afvallen. Wel kan je natuurlijk inspiratie en ideeën opdoen! Maar geef er wel je eigen draai aan.

__

Hi, wat leuk dat je naar mijn videos kijkt! Abonneer je je ook (gratis) op mijn kanaal? Dan ben je altijd als eerste bij de nieuwe videos.

Veel plezier met kijken!

__
Find me on:
www.instagram.com/Fitgirl.marit
www.facebook.com/fitgirlmarit/

CONTACT:
info@fitandfeminine.nl
www.instagram.com/fitgirlmarit

You may also like...

9 Responses

 1. Soraya _x says:

  Leuk eetdagboek! Simpel voedsel, dus niet dat je 10 ingrediënten moeten kopen om het na te maken. En het lijkt me ook niet dat je jezelf uithongert.

 2. Ida Philips says:

  Superleuk fimpje! Ik ben momenteel bezig met mijn 2e half jaar PBP en heb weer wat inspiratie opgedaan 🙂 hopelijk ga je dit vaker doen!

 3. En jaaaaaaaaa cheatday lijkt me zeker ook leuk om te zien!👍😙👍😙

 4. Oh en nog een laatste vraagje (sorry voor de vragen hoor haha) maar ik eet geregeld ook laat in de avond, hoe denk jij erover om laat in de avond nog te eten, hoor daar zoveel verschillende dingen over, mensen die zeggen na 8 uur bv niks meer te eten…. meestal eet ik zelfs m'n avondeten pas rond kwart voor 8/8 uur….liefs👍💜

 5. Oh ja en die rijst met snijboontje en tartaar…haha ik zou er persoonlijk nog een lekker sausje over willen en fijn kruiden! En dat kan ook heel gezond trouwens, anders lijkt het me een beetje saai… liefs , kanjer ben je!👍💜

 6. Hele leuke vlog weer van je meid! Blijf je nu tot aan je wedstrijd dit eten/ minder of ga je nog iets omhoog ook, of doe je dat pas na je wedstrijd weer…? Oh ja en hoeveel zit er in die preworkout shake en die bcaa tijdens je training…? Liefs en goed bezig hoor!👍💞

 7. youtube fan says:

  Ik heb echt een jaar nooit iets gesnoept of iets vets gegeten… ik was zo streng voor mezelf maar ik merkte het helemaal niet. Nu eet ik af en toe wel weer iets ongezonds maar liever niet hahah

 8. Roos Dj says:

  hoeveel kcal eet jij op een dag?

 9. amyfabianne says:

  Leuk om te zien wat je allemaal eet, super inspirerend! Heb ik nodig, heb een tijdje zone gegeten en veel gesport.. Merk dat ik nu weer wat fluffier ben, dus moet weer even in de flow van gezond eten en sporten komen! Deze video helpt daar enorm bij, bedankt daarvoor 🙂

Leave a Reply