You may also like...

3 Responses

  1. erg moeten lachen om je vlog. na een fiets, loop en brute krachttraining zat ik mezelf zielig te vinden op de hometrainer. Maar stapte er toch weer vrolijk af 🙂

  2. Julia Nelis says:

    Wat ben je ook een lekker nuchter mens! Ik volg je sinds een paar maanden en wordt heel vrolijk van je '7 uurtjes' en vlogjes. Ik vind het ontzettend knap en inspirerend wat je allemaal doet! 🏋🏼 Als het even tegenzit/ als je een moodswing heb denk dan bij jezelf; Wat heb ik al allemaal bereikt, hoe heb ik dat gedaan, waarom zou het mij nu niet lukken? En het aller belangrijkste: Wees trots op jezelf! Want als er één persoon is die over een doorzettingsvermogen van 300% beschikt ben jij het wel! En wie kan nou op 24 jarige leeftijd zeggen al bijna 2 keer mee te hebben gedaan aan een freaking bikini fitness wedstrijd! Nou? JIJ! You can do it! Succes de laatste weken! Ik hoop dat je wat heb aan mijn pep talk! X van een voor jou volledige vreemde maar een hele (trotse) volger! 😘

  3. Wat cool dat je zo'n aftelwand hebt gemaakt! Kan me voorstellen dat dat een extra motivatieboost kan geven. You can do it Lienke!! <3

Leave a Reply